Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çolakoğlu “Muğla’da tarih yazacağız”

İYİ Parti Milletvekili Adayı Gülgün Çolakoğlu, seçim çalışmaları kapsamında temaslarını

İYİ Parti Milletvekili Adayı Gülgün Çolakoğlu, seçim çalışmaları kapsamında temaslarını sürdürmeye devam ediyor. Datça’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Çolakoğlu’nun ziyaretlerine partililer de eşlik etti.


İYİ Parti dördüncü sıra Milletvekili Adayı Gülgün Çolakoğlu; seçim çalışmaları kapsamında Muğla’nın Datça ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Çolakoğlu’nun Datça ziyaretlerine, İYİ Parti Datça İlçe Başkanı Recep Ceylan, yönetim kurulu ve parti üyeleri eşlik etti.


Esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen İYİ Parti Milletvekili Adayı Çolakoğlu, vatandaşlardan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde destek isteyerek; “Muğla ‘İYİ’ olacak. Milletimizden aldığımız güç ile birlik ve beraberlik içerisinde iktidara yürüyoruz. Muğla’da tarih yazacağız” dedi.

Haber :Ferdi Yavuz

Bu haber 11 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Marmaris'te sabah saatlerinde takla atan otomobilin sürücüsü B.H.’nin 2.51 promil
Sıradaki Haber Marmaris’te takla atan otomobil sürücüsünün kanında yüksek alkol çıktı