Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kule Reklam - Çiftlik
Kule Reklam - Çiftlik

Borcu olanlar dikkat! Fethiye Belediyesi haciz işlemlerine başlıyor

Fethiye Belediyesi, ödenmeyen vergi borçları nedeniyle haciz işlemleri başlatılacağını duyurdu. Peşin ödeme ve taksitlendirme imkanlarından faydalanmak isteyen vatandaşların, Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne başvurmaları gerektiği ifade edildi.

Fethiye Belediyesi, ödenmeyen vergi borçları nedeniyle haciz işlemleri başlatılacağını duyurdu.

2024 Temmuz ayı Sayıştay raporunda; Fethiye Belediyesi’ne vergi borçları, kaçak yapılar ve diğer cezai işlemlerle ilgili ödeme emirlerinin gönderildiğini ancak ödemelerin gerçekleşmediğini tespit edildi. Bu nedenle, ödenmeyen borçlarla ilgili haciz işlemlerinin başlatılması zorunluluğu doğdu.

Belediyeye borcu bulunan vatandaşlara, haciz işlemi başlatılmadan önce ödeme kolaylığı, peşin ödeme indirimleri ve borç taksitlendirme imkanları sağlayacağını duyurdu. Ancak, haciz işlemi başlatılacak vatandaşlar bu ödeme kolaylıklarından faydalanamayacak.

Fethiye Belediyesi, ödeme emri gelen vatandaşları, belirtilen ödeme yöntemlerinden faydalanabilmek ve sorunu çözebilmek için ivedilikle Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne başvurmaya davet etti.

Bu haber 17 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2019 yılında Muğla'da yanan 1.433 hektarlık alan, yürütülen yoğun ağaçlandırma
Sıradaki Haber Kara tablo, 6 yılda yeşil örtüye dönüştü