Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bodrum’da iş yerinden motosikletle klima hırsızlığı güvenlik kamerasında

Bu haberin fotoğrafı yok

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, iş yerinden klima çalınması güvenlik kamerasına yansıdı.

Gümbet Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi’nde bir klima servisine tamir için bırakılan 2 klima dış ünite cihazı ile bakır borular çalındı.

Klima dış ünitelerinin yerinde olmadığını fark eden işletmeci, güvenlik kamerası kayıtlarını incelediğinde hırsızlığın motosikletle gelen 2 kişi tarafından gerçekleştirildiğini gördü.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, işletmecinin şikayeti doğrultusunda görüntüleri inceleyerek şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

İşletme yetkilisi Bahtiyar Türksever, gazetecilere, hırsızlığın dün akşam çalışanlarıyla evinde iftar yaptıkları sırada meydana geldiğini söyledi.

Türksever, “Daha önceki yıllarda da işletmemde 2 kez hırsızlık olayı yaşandı. Artık bu tür olayların son bulmasını istiyorum. Bu kişilerden şikayetçiyim. Polise başvurduk, umarım en kısa sürede yakalanır. Müşterilerimin cihazlarıydı. Yaklaşık 4 bin liralık zararım var.” dedi.


(AA)

Bu haber 9 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP İl Başkanı Nail Kızıl, Muğla–Göktepe (Bardakçı) Yolu projesinin hâlâ
Sıradaki Haber CHP’den Göktepe Yolu Tepkisi: “Muğla Halkı Artık Sonuç Görmek İstiyor”