Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye-İş Sendikası Muğla’da Ender Akbay Güven Tazeledi

Belediye-İş Sendikası Muğla Şubesi’nin 13’üncü Olağan Genel Kurulu Demircioğlu Otel’de gerçekleştirilirken, tek listeyle gidilen kongrede mevcut başkan Ender Akbay yeniden seçildi.

Belediye-İş Sendikası Muğla Şubesi’nin 13’üncü Olağan Genel Kurulu Demircioğlu Otel’de

Belediye-İş Sendikası Muğla Şubesi’nin 13’üncü Olağan Genel Kurulu, Demircioğlu Otel’de yoğun katılımla gerçekleştirildi. Genel kurulda konuşan Belediye-İş Sendikası Muğla Şube Başkanı Ender Akbay, sendika çatısı altında büyük bir aile olduklarını vurguladı. Akbay, “Heyecanım biraz yatıştı ama şunu samimiyetle söylemek istiyorum. Benim çocuğum yok, sizlerin hepsini evladım gibi gördüm, evlat gibi büyütmeye çalıştım. Hakkım varsa sonuna kadar helaldir, sizlerden de helallik istiyorum. Emeğinize, mücadelenize sağlık” ifadelerini kullandı.

Tek listeyle gidilen kongrede Ender Akbay, Belediye-İş Sendikası Muğla Şube Başkanlığı görevine yeniden seçilerek güven tazeledi.

Genel kurulda belirlenen yeni yönetim kurulunda asil üyeliklere; Ender Akbay (Şube Başkanı), Atilla Türkmen (Şube Başkan Yardımcısı), Beyhan Bağlıca (Şube Mali Sekreteri), Zafer Kuş ve Ufuk Borucu (Şube Yönetim Kurulu Üyesi) aday gösterildi.

Yönetim Kurulu yedek üyeleri ise Emrah Tarım, Akın Karakuş, Candan Dönmez, Tuncer Atalar ve Ersen Çat’tan oluştu.

Bu haber 51 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde 6 bin 130 personeli kapsayan toplu iş
Sıradaki Haber Muğla Büyükşehir’de Toplu İş Sözleşmesi Görüşmeleri Tamamlandı