Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BDDK’dan ‘temassız’ talimat!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, temassız kartların müşteri bilgisi dışında kullanımının engellenmesi için ilk işlemlerde şifre girilmesinin sağlanması yönünde bankalara talimat verdi.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, temassız kartların müşteri bilgisi dışında

 BDDK, temassız kartların müşteri bilgisi dışında kullanımının engellenmesi için ilk işlemlerde şifre girilmesinin sağlanması yönünde bankalara talimat verdi.

BDDK’den bankalara iletilen yazıda, “Müşterilerin, bilgileri dışında kart kullanımlarının engellenmesini teminen, olağanüstü hal ilan edilen iller ile sınırlı olmaksızın ülkemiz genelindeki tüm banka müşterileri için ivedilikle kartlı ödemelerde yapılacak ilk temassız işlemlerde şifre girilmesinin sağlanması, sonraki işlemler içinse mevcut uygulamaya aynen devam edilmesi uygun görülmüştür” ifadeleri yer aldı.

(İGFA)

Bu haber 5 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uyuşturucu ile Mücadele İl Başkanı Beyza Altaş, Ramazan ayı dolayısıyla
Sıradaki Haber Uyuşturucu ile Mücadele İl Başkanı Beyza Altaş: “Ramazan ayı zararlı alışkanlıklara karşı bilinçlenme için büyük bir fırsat”