Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda birlik, beraberlik ve toplumsal dayanışma vurgusu yaparak tüm Marmaris halkını arife günü düzenlenecek geleneksel bayramlaşma törenine davet etti.
Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Ramazan Bayramı’nın umut, neşe ve yeni sevinçlere vesile olmasını temenni ederek kutlama mesajı paylaştı. Bayramların barış ve kardeşliğin en güzel şekilde yaşandığı, kırgınlıkların unutulup dostlukların pekiştiği müstesna zamanlar olduğunu belirten Başkan Ünlü, samimi kucaklaşmaların önemine dikkat çekti. Sevgi ve saygının paylaşıldığı bu özel günlerin toplumsal değerleri güçlendirdiğini ifade eden Ünlü, bayramın tüm ülkeye huzur getirmesini diledi.
Mesajında Marmarisli hemşehrileriyle buluşma isteğini dile getiren Başkan Ünlü, geleneksel bayramlaşma töreninin detaylarını da paylaştı. Tüm vatandaşları arife günü olan 19 Mart saat 14.00’da Kültür ve Sanat Evi’nde gerçekleşecek törene davet eden Ünlü, bayram sevincinin Marmaris’in her sokağında hissedilmesi temennisinde bulundu.
Bu haber 0 kez okundu.
