Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin Olağan Genel Kurulu yapıldı. 2 liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Şükrü Ayyıldız, yeniden başkan seçildi.
Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği’nin Olağan Genel Kurulu, Muğla’nın Menteşe İlçesi Ortaköy Mahallesi’nde bulunan hizmet binasında gerçekleştirildi.
Muğla Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Güven Akarken’in ve mevcut başkan Şükrü Ayyıldız’ın da aday olduğu seçimde kullanılan 298 oydan geçerli sayılan 296 oyda 162 oyu alan Ayyıldız, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.
Seçim öncesi konuşma yapan Başkan Ayyıldız, Biz sizler için varız. Sizler bize ne emrettiyseniz biz bu zamana kadar onu yaptık. Oda başkanları ile sürekli istişareler yapıyoruz.Bu güne kadar ne yaptıysak bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” dedi.

ADAYLARDAN ÜYELERE DÖNER VE BAVUL
Öte yandan seçim öncesi Başkan Adayı Akerken’in üyelere ve misafirlere et döner ikram etmesi, Ayyıldız’ın da üyelerine valiz dağıtması dikkat çekti.
PUSULALAR KARIŞTI
Balkanların oy kullandığı anda oy pusulalarının karışması sebebiyle seçim esnasında kısa süreli gerginlik yaşandı.
Ayyıldız’ın yönetimi kurulu ise şu isimlerden oluştu:
“Hüsamettin Karaşahin, Hasan Kablı, Mehmet Nadi Çakıroğlu, Şevket Takar, Orhan Durmaz, Ünal Palancıoğlu.”

Haber :Esma Turan
Bu haber 0 kez okundu.