Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kule Reklam - Çiftlik
Kule Reklam - Çiftlik

Avcılar bile şaşırdı: 300 kiloluk yaban domuzu avlandı

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde avcılar, sabah saatlerinde Kuruçeşme mevkiinde 300 kilogram ağırlığında dev bir yaban domuzu avladı. Avcı Şaban Aydın, böyle büyük bir domuzla daha önce karşılaşmadıklarını ve bu avın kendilerini şaşırttığını ifade etti.

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde avcılar, sabah saatlerinde Kuruçeşme mevkiinde 300 kilogram

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde sürek avına çıkan avcılar, yaklaşık 300 kilogram ağırlığında dev bir yaban domuzu avladı.

Hayrabolu ilçesine bağlı Subaşı Mahallesi’nin Kuruçeşme mevkiinde sabah saatlerinde sürek avı yapan avcılar, dev bir domuz ile karşılaştı. Karşılarına çıkan dev domuzun hızla araziye doğru ilerlemesi üzerine avcılar hemen takibe geçti. Kısa süren müdahale sonucunda yaklaşık 300 kilogram ağırlığındaki domuz avlandı. Bölgede uzun yıllardır avcılık yapan Şaban Aydın, domuzun büyüklüğünün kendilerini şaşırttığını belirterek, “Bugüne kadar bu büyüklükte bir domuz gördüğümü hatırlamıyorum. İlk kez bu kadar büyük bir domuz avladık. Böylesine dev bir domuz görenler çok şaşırdı” dedi.

Bu haber 181 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya'nın Serik ilçesinde bir restoranda garson Yakup Şuşan, temizlediği cam
Sıradaki Haber Kendi sildiği camı fark etmeyip yüzünü çarpan garson neye uğradığını şaşırdı