Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kule Reklam - Çiftlik
Kule Reklam - Çiftlik

Aranması olan şahsa tatil dönüşü sürpriz: “Doğukan gel. Asayiş Polisi”

Bursa’da 45 ayrı suçtan aranan ve Uludağ gezisinden teleferikle dönen Doğukan Y., polis tarafından teleferik istasyonunda “Doğukan gel hadi polis” denilerek şaşkın bakışlar arasında yakalandı ve tutuklandı.

Bursa'da 45 ayrı suçtan aranan ve Uludağ gezisinden teleferikle dönen

Bursa’da aranması olan bir şüpheli, gezmek için çıktığı Uludağ’dan dönüşte teleferiği tercih etti. Teleferikle yaptığı yolculuk sonrası kendisini polisin karşıladığını gören şüpheli şok yaşarken, o anlar kameraya yansıdı.

Polis karşıladığı aranan şüpheliyi, “Doğukan gel hadi polis” sözleriyle gözaltına aldı.
Bursa’da çeşitli suçlardan 45 ayrı dosyası olan ve 4 yıl hapis cezasıyla hakkında yakalama kararı çıkan Doğukan Y.’i (24) radarına alan Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Timleri Büro Amirliği ekipleri, yaptığı çalışma sonrası, izini sürdüğü Doğukan Y.’nin tatil için gittiği Uludağ’dan teleferikle döndüğü bilgisine ulaştı. Polis, hızla istasyona yönelip istasyonda nöbete başladı. Polisin istasyonda kendisini beklediğinden habersiz olan Doğukan Y., istasyona geldiği esnada ekipleri karşısında gördü. Bir süre şok yaşayan şüpheliyi, ekipler “Doğukan gel hadi” diyerek gözaltına alırken, duygusal filmleri aratmayan o anlar kameraya anbean yansıdı. İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu haber 33 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yaklaşık 3 bin yıllık geçmişe sahip Frig Vadisi’nde tarihin ilk
Sıradaki Haber Bu tuvalet ‘tarih’ kokuyor