Antalya’nın Kepez ilçesinde bugün saat 11.00 sıralarında büyük bir hareketlilik yaşandı. Kepez Kaymakamlığı binasından silah sesleri duyulması üzerine bölge savaş alanına döndü. Vatandaşların panik içinde binadan tahliye edildiği olay sonrası, güvenlik güçleri bölgeyi abluka altına aldı.
Özel Harekat Ekipleri Sevk Edildi
Silah seslerinin ardından olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Durumun ciddiyeti üzerine bölgeye Özel Harekat polisleri de yönlendirildi. Çevre güvenliğinin alındığı binada giriş ve çıkışlar tamamen kapatılırken, ekiplerin içerideki durumu kontrol altına almak için operasyonel hazırlık yaptığı öğrenildi.

Görgü Tanıkları: “Büyük Panik Yaşandı”
Olay anında kaymakamlık binasında bulunan vatandaşlar, duyulan silah seslerinin ardından güvenlik görevlilerinin yönlendirmesiyle hızlıca dışarı çıkarıldı. İlk belirlemelere göre olayda yaralı olup olmadığına dair resmi bir açıklama henüz yapılmazken, polisin içerideki şüpheli ya da şüphelileri etkisiz hale getirme çalışmaları sürüyor.
Bu haber 235 kez okundu.
