Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kule Reklam - Çiftlik
Kule Reklam - Çiftlik

Alman Turist Tatiline Başlayamadan Bacağını Kırdı

Almanya’dan Muğla’ya tatile gelen 64 yaşındaki Sabine Seehausen, tatile başlamadan

Almanya’dan Muğla’ya tatile gelen 64 yaşındaki Sabine Seehausen, tatile başlamadan bacağını kırdı. Seehause, Özel Yücelen Hastanesi’nde tedavi edildi.

Sabine Seehausen isimli Alman vatandaşı kadın, tatilini Türkiye’de geçirmeye karar verdi, aylar öncesinden Almanya’dan, Bodrum’a uçak biletini aldı.
Emekliliğinde yeni yerler keşfetmek, yeni kültürlerle tanışmak Seehausen’ın en büyük hayaliydi. Sırtında çantası, aklında hayalleri, ülkesinde çok da uzak olmadığı kalbinde ki Türkiye sevgisiyle Milas-Bodrum Havalimanı’na iner inmez, Marmaris’e geçmek için otobüsüne bindi.

OTOBÜSTEN İNERLKEN BACAĞI KIRILDI

Muğla’da bir alışveriş merkezinde dinlenme molası verdiği sırada Seehausen’ın otobüsten inerken ayağı boşluğa takıldı ve düştü.

Sol bacağını oynatamayan Alman turist Seehausen ambulansla Özel Yücelen Hastanesi acil servis birimine getirildi.

Ortopedi ve travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Mehmet Ali Salın tarafından yapılan tetkikler neticesinde sol kalça kemiğinde çok parçalı kırık tespit edilen Seehausen, 3 saat süren kalça ameliyatına alındı.

Başarılı geçen ameliyat sonrası duygu ve düşüncelerini ifade eden Seehausen şunları söyledi; “Şuan sağlığım yerinde olduğu için çok mutluyum. Hayalim tatilimi en iyi şekilde gerçekleştirmekti ancak daha tatile başlamadan hastanede geçirmek varmış bu yüzden belki de çok fazla hayal kurmamak gerekiyor. Hastaneye ambulans ile getirildim. Yabancı ekipten Furkan Bey, Emsal ve Irmak hanım beni oldukça güler yüzlü bir şekilde karşıladılar, dil konusunda ve insani açıdan çok yardımcı oldular. Doktorum Mehmet Ali bey’in bilgisi, becerisi ve hasta motivasyon yönü oldukça yüksek. Tüm ekibe çok teşekkür ediyorum, uluslar arası hasta hizmetleri konusunda bu hastaneyi yakın çevreme ülkeme dönünce anlatacağım ayrıca doğum günümü de kutlamayı ihmal etmemeleri beni oldukça duygulandırdı. Burada kendileriyle aile gibi olduk, doktorum başta olmak üzere hastanenin tüm çalışanlarına bana doğum günümde sağlık hediye ettikleri için çok teşekkür ediyorum.”

Bu haber 5 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İsmail Tonka, 63 yaşında ve 33 yıldır Muğla'nın Datça ilçesindeki
Sıradaki Haber 33 Yıldır Datça Pazarı’nın değişmeyen yüzü oldu