Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Alim Karaca’da Tekrar Aday Adayı

CHP’de, belediye başkan aday adaylığı ile meclis üyeliği adayları için

CHP’de, belediye başkan aday adaylığı ile meclis üyeliği adayları için başvurlar yarın sona eriyor. CHP’li Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın da fethiye için tekrar aday adaylıklarını açıkladığı öğrenildi.

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler öncesinde CHP’de aday adayı olmak isteyenler için başvurular 5 Aralık tarihinde bitiyor. Yasa gereği istifa etmesi gereken siyasi parti il, ilçe ve belde başkanları ile yönetim kurulu üyeleri ve kamu görevlileri 1-5 Aralık’ta başvuru yapabilecek.

CHP’li Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’da tekrar aday adayı olarak başvusunu yaptığı öğrenildi.

CHP’li Mevcut Belediye Başkanlarından Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş tekrar aday adaylığı için başvurularını yaptılar.
Sadece Datça Belediye Başkanı Abdullah Gürsel Uçar’ın, tekrar aday adayı olmayacağı öğrenildi.

Bu haber 19 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla'da bayram dönüşü sakin geçse de denetimler nefes kesti: 400
Sıradaki Haber Muğla’da Bayram Dönüşü Trafiği “Uçan Göz” Kıskacında!