Arama
Üyelik
Üye Girişi
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam
Reklam

Yatağan’daki okullarda karne heyecanı yaşandı

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda yaz tatili başlarken, Yatağan’daki 43 okulda eğitim gören 5 bin 925 öğrenci de Atatürk İlkokulu’nda düzenlenen ve Yatağan Kaymakamı Turgay İlhan’ın katıldığı törenle karnelerini alarak tatil maratonuna girdi.

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda yaz tatili başlarken, Yatağan’daki 43

Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ilk ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 6 bin öğrenci, karnelerini alarak yaz tatiline girdi.

Türkiye genelinde Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı ilk ve ortaöğretim okullarında eğitim gören yaklaşık 18 milyon öğrenci, uzun ve yoğun geçen eğitim öğretim yılının ardından karnelerini alarak yaz tatiline çıktı. Sabahın erken saatlerinden itibaren okul bahçelerinde heyecan, mutluluk ve zaman zaman duygusal anlar yaşandı. Kimi öğrenciler ilk karnelerini almanın sevincini yaşarken, kimi ise arkadaşları ve öğretmenleriyle vedalaşmanın hüznünü hissetti. Veliler de çocuklarının bu özel gününde okullarda yerini alarak karne heyecanına ortak oldu. Yatağan’daki 43 okulda, ana sınıfından 12. sınıfa kadar öğrenim gören toplam 5 bin 925 öğrenci de bugün karnelerini aldı. Yatağan Kaymakamı Turgay İlhan, Atatürk İlkokulu’nda düzenlenen 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Sonu Karne Dağıtım Töreni’ne katılarak öğrencilere karnelerini verdi. Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bostan eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla yayımladığı mesajında öğrenci, öğretmen ve velilere teşekkür ederek tüm öğrencilere iyi tatiller diledi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Marmaris Belediyesi Personel A.Ş., bünyesinde daimi olarak istihdam edilmek üzere
Sıradaki Haber Marmaris Belediyesi Fotoğraf ve Video Çekimcisi Alacak: İşte Detaylar