Arama
Üyelik
Üye Girişi
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam
Reklam

Marmaris Belediyesi Fotoğraf ve Video Çekimcisi Alacak: İşte Detaylar


Marmaris Belediyesi Personel A.Ş., bünyesinde daimi olarak istihdam edilmek üzere 3 fotoğraf ve video çekimcisi alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 29 Haziran-1 Temmuz 2026 tarihleri arasında kabul edilecek.


Marmaris Belediyesi Personel A.Ş., bünyesinde daimi olarak istihdam edilmek üzere

Marmaris Belediyesi Personel Anonim Şirketi, İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanla bünyesinde görevlendirilmek üzere 3 fotoğraf ve video çekimcisi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Belirsiz süreli ve tam zamanlı olarak istihdam edilecek personeller, Marmaris ilçe sınırları içerisinde görev yapacak.

Başvurular, 29 Haziran 2026 tarihinde başlayacak ve 1 Temmuz 2026 tarihinde sona erecek. Adaylar başvurularını Çamdibi Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı (Yeni Datça Yolu) No:16 Marmaris/Muğla adresine şahsen yapabilecek. Başvuru süreciyle ilgili bilgi almak isteyenler, Marmaris Belediyesi Personel A.Ş. personeli Selin Uğur ile 444 55 48 numaralı telefon üzerinden iletişime geçebilecek.

İlana göre alınacak personeller, belirsiz süreli iş sözleşmesiyle haftalık 45 saat çalışacak. Görev yeri ise Marmaris ilçe sınırları olarak belirtildi.
Başvuruda bulunacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde yer alan genel şartları taşıması, kamu haklarından mahrum bulunmaması ve yapılacak güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç alması gerekiyor. Ayrıca adayların vardiyalı veya değişken çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek durumda olmaları ve İş Sağlığı ve Güvenliği mevzuatı kapsamında görev yapmalarına engel bir sağlık sorununun bulunmaması şartı aranıyor.

Başvuruların ardından evraklarını eksiksiz teslim eden ve gerekli şartları sağlayan adaylar mülakata davet edilecek. Mülakatlar, 3 Temmuz 2026 Cuma günü saat 14.00’te Marmaris Belediyesi’nde gerçekleştirilecek.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bodrum'da 2025-2026 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle 122 okulda 32 bin
Sıradaki Haber Bodrum’da 32 bin 351 öğrenci karne aldı