Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam
Reklam

Marmaris Belediyesi personeli sezon öncesi moral depoladı

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’nün ev sahipliğinde düzenlenen gecikmeli akşam yemeğinde bir araya gelen belediye personeli, hem 1 Mayıs’ı kutladı hem de yaklaşan yoğun yaz sezonu öncesinde moral depoladı.

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’nün ev sahipliğinde düzenlenen gecikmeli akşam

Marmaris Belediyesi’nin düzenlediği gecede personel, hem 1 Mayıs’ı kutladı hem de yaklaşan yoğun dönem öncesi enerji depoladı.

Marmaris Belediyesi personeli, düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi. Belediye Başkanı Acar Ünlü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen gecede çalışanlar, yaz sezonu öncesi moral depoladı. Belediyenin Latin Fest ve diğer organizasyonları nedeniyle gecikmeli olarak düzenlenen yemeğe, belediyenin tüm birimlerinde görev yapan personel katıldı. Ayrıca CHP ve AK Partili meclis üyeleri ile CHP Marmaris İlçe Başkanı Pelin Özbozdağ da geceye iştirak etti. Canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenen belediye çalışanları, yoğun geçecek yaz sezonu öncesinde bir araya gelmenin keyfini yaşadı. Eğlenceye Belediye Başkanı Ünlü ve meclis üyeleri de eşlik etti.

Gecede personele hitaben bir konuşma yapan Başkan Ünlü, “Biz sadece bir kurum değil, birbirine kalpten bağlı koca bir aileyiz. Marmaris’in her köşesinde izi, her sokağında alın teri, her güzel anında sizlerin emeği var. İşlerimizin yoğunluğu nedeniyle 1 Mayıs’ta hakkıyla yan yana gelemediğimiz o özel günü, bugün aynı sofrayı paylaşarak, gönül gönüle kutluyoruz. Sizler bu kentin gizli kahramanları, benim en yakın yol arkadaşlarımsınız. Bizler çok başarılı bir ekibiz. Hep birlikte Marmaris’e önemli ve başarılı işler kazandırıyoruz. Önümüzdeki yoğun süreçte hepimize kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Hepinizin emeğine, alın terine ve yüreğine sağlık” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla'nın Milas ilçesi açıklarında hareket halindeki lastik botu durduran Sahil
Sıradaki Haber Milas açıklarında 28 düzensiz göçmen yakalandı