Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam
Reklam

Muğla’ya Şampiyonluk Getiren Öğrencilerden Vali Akbıyık’a Ziyaret

Su Verimliliği Seferberliği Yarışması’nda Türkiye birincisi olan Muğla Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, Vali Dr. İdris Akbıyık’ı ziyaret etti.

Su Verimliliği Seferberliği Yarışması’nda Türkiye birincisi olan Muğla Güzel Sanatlar

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından su kaynaklarının sürdürülebilirliğini sağlamak ve iklim değişikliğine uyum kapasitesini artırmak amacıyla düzenlenen “Su Verimliliği Seferberliği Yarışması”nda müzik kategorisinde Türkiye birincisi olan Muğla Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık’ı ziyaret etti.

“Bir Damla Yeter” isimli eserle yarışmaya katılarak Türkiye birinciliği elde eden öğrenciler Arda Savran, Feyyaz Yiğit Civan ve Poyraz Şimşek, ziyarette eserlerinin hazırlanış süreci ve çalışmaları hakkında Vali Akbıyık’a bilgi verdi.

2026 Muğla Gençlik Yılı kapsamında elde edilen başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Dr. İdris Akbıyık, öğrencileri tebrik ederek gençlerin üretkenliğinin ve duyarlılığının önemine dikkat çekti. Akbıyık, “Gençliğin enerjisiyle üreten, düşünen ve değer katan her bir gencimiz, Muğla’mızın ve ülkemizin en büyük gücüdür. ‘Bir Damla Yeter’ diyerek suyun kıymetine dikkat çeken bu anlamlı eserinizle önemli bir farkındalık oluşturdunuz” ifadelerini kullandı.

Gençlerin sanat, emek ve duyarlılıkla geleceğe umut olduğunu vurgulayan Akbıyık, öğrencilerin başarılarının artarak devam edeceğine inandığını belirterek ailelerini ve öğretmenlerini de tebrik etti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla’nın Yatağan ilçesinde "Geleceğe İz Projesi" kapsamında düzenlenen "Kültür ve
Sıradaki Haber Yatağan’da Geleceğe İz Kültür ve Değerler Şöleni gerçekleştirildi