Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan, bugün gerçekleştirilen antrenmanda Muğlaspor’u ziyaret ederek takıma moral verdi.
Antrenman sahasında teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen Kaytan, takıma tatlı ikramında bulundu. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette oyuncular ve teknik ekip ile sohbet eden Kaytan, play-off sürecinde Muğlaspor’a başarı temennilerini iletti.
Muğlaspor, 30 Nisan’da Şanlıurfa’da oynanacak kritik play-off mücadelesine hazırlanırken, yapılan ziyaretin takım üzerinde moral etkisi yarattığı gözlendi.
Kulüp yetkilileri de nazik ziyareti ve desteği nedeniyle Cem Kaytan’a teşekkür etti. Muğlaspor cephesinde tüm gözler şimdi Şanlıurfa’da oynanacak önemli karşılaşmaya çevrildi.
