Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam
Reklam

ADD Muğla’dan 23 Nisan’da Anlamlı Etkinlik

Atatürkçü Düşünce Derneği Muğla Şubesi, Menteşe Belediyesi’nin Uluslararası Çocuk Şenliği’ne katılarak çocuklara “Atamızdan Mektup” dağıttı. Etkinlikte çocuklar da “Sevgili Atam” başlıklı mektuplarla duygu ve düşüncelerini kaleme aldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Muğla Şubesi, Menteşe Belediyesi’nin Uluslararası Çocuk Şenliği’ne

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Muğla Şubesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Menteşe Belediyesi tarafından Çocuk Bilim Parkı’nda düzenlenen Uluslararası Çocuk Şenliği’ne katılarak anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.

Etkinlikte dernek üyeleri tarafından çocuklara, Mustafa Kemal Atatürk’ün sözlerinin yer aldığı “Atamızdan Mektup” konseptli özel mektuplar dağıtıldı. Aynı zamanda çocuklar için hazırlanan “Sevgili Atam” başlıklı cevap mektuplarıyla minikler duygu ve düşüncelerini yazma fırsatı buldu.

Organizasyonla çocukların hem Atatürk’ün düşüncelerini tanıması hem de ona duydukları sevgi ve bağlılığı ifade etmeleri amaçlandı.
Şenlikte ayrıca çocuklara çeşitli ikramlarda bulunulurken, yüz boyama gibi renkli ve eğlenceli aktiviteler de gerçekleştirildi. Gün boyunca çocuklar bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

ADD Muğla Şube Başkanı Cahit Yaka, etkinliğe katkı sunan Menteşe Belediyesi’ne teşekkür ederek, 23 Nisan kutlamaları kapsamında Kent Meydanı’nda çocuklarla buluşmaya devam edeceklerini ifade etti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla’yı okul sporlarında temsil eden Yatağan Bozüyük Ayser Kazım Eren
Sıradaki Haber Muğla’nın Hokey Gururu Türkiye Finallerinde