Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam
Reklam

Yüzünü ameliyatla değiştirdi, kardeşinin kimliğini aldı! 28 kurşunlu cinayetin faili böyle yakalandı

Ankara’da 2010 yılında işlenen Burak Şen cinayetinin azmettiricisi Barış Mirza, yüzünü estetikle kardeşine benzetip onun kimliğiyle Türkiye’ye giriş yapınca polis ekiplerince yakalanarak tutuklandı.

Ankara'da 2010 yılında işlenen Burak Şen cinayetinin azmettiricisi Barış Mirza,

Ankara’da 2010 yılında işlenen bir cinayetin azmettiricisi olarak tespit edilen ve 7 yıldır yurtdışında firari olan şüpheli Türkiye’ye döndükten sonra yakalandı. Şüphelinin ameliyat ile yüzünü değiştirerek kendisini kardeşine benzettiği ve kardeşinin kimliği ile Türkiye’ye giriş yaptığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre 29 Ekim 2010’da, Ankara’nın Yenimahalle ilçesi Demetevler semtinde otomobili 28 kurşunla taranan ve hayatını kaybeden Burak Şen (26), cinayetini azmettirdiği tespit edilen Barış Mirza yurt dışına kaçtı. 7 senedir firari olarak Gürcistan’da yaşadığı öğrenilen Mirza, Türkiye’ye döndükten sonra Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar kısım ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu yakalandı.

Ameliyatla kardeşine benzetilip kardeşinin kimliğini kullandı

Mirza’nın burnundan, dudaklarından, çenesinden olmak üzere yüzünde estetik ameliyatlar geçirdiği, saç ekimi yaptırdığı ve yüzünü değiştirerek kendisini kardeşine benzemeye çalıştığı tespit edildi. Kardeşinin kimliği ile Türkiye’ye giren şüphelinin ameliyatlar ile kardeşine benzeyerek ülke içinde kaçmayı sürdürmeyi planladığı öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Erzurum Uzundere'de taburede uyuyakalıp yere düşen İzmirli Ateş Rıza Tunç,
Sıradaki Haber Taburede uyudu, yerde uyandı