Muğla U18 Ligi’nde gösterdiği üstün performansla şampiyon olan Yarımada Futbol Kulübü, Teknik Direktör Cengizhan Beller ve 20 genç sporcusu ile birlikte Vali Dr. İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette, 25 Nisan – 5 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Türkiye Şampiyonası öncesi hazırlık süreci hakkında bilgi verildi.
Şampiyon sporcuları tebrik eden Vali Akbıyık, gençlerin elde ettiği başarının Muğla’nın spor kenti olma vizyonuna katkı sağladığını belirtti.
Akbıyık, “Gençlerimizin azmi ve disipliniyle gelen bu başarı, Muğla’mızın spor kenti olma vizyonuna büyük katkı sağlıyor. 2026 Muğla Gençlik Yılı’nda Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğinize yürekten inanıyorum. Yolunuz açık, başarınız daim olsun” ifadelerini kullandı.
