Gazetecilik alanındaki çalışmalarıyla tanınan Murat Ağırel ve Timur Soykan, “Gerçeğin Peşinde İki Gazeteci” başlıklı etkinlik kapsamında Fethiye’ye geliyor. 24 Mart Salı günü saat 15.00’te Fethiye Kültür Evi / Kitap Müzesi’nde gerçekleştirilecek programda, iki gazeteci mesleki deneyimlerini ve gündeme dair değerlendirmelerini katılımcılarla paylaşacak.
Söyleşi formatında gerçekleşecek etkinlikte, gazeteciliğin güncel durumu, araştırmacı gazetecilik süreçleri ve kamuoyunu yakından ilgilendiren konular ele alınacak. Programın ardından düzenlenecek imza gününde ise katılımcılar, yazarlarla birebir görüşme fırsatı bulacak.
Tüm vatandaşların davetli olduğu etkinliğin, Fethiye’de gazetecilik ve edebiyat meraklılarını bir araya getirmesi bekleniyor.
Bu haber 27 kez okundu.
