Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent Mahallesi’nde akşam saatlerinde çıkan yangın panik yarattı. Müskebi Caddesi üzerindeki bir narenciye bahçesinde bulunan konteynerler, itfaiyenin hızlı müdahalesiyle söndürüldü.
Bodrum’un Ortakent Mahallesi, Müskebi Caddesi üzerinde bulunan bir narenciye bahçesi gece saatlerinde alevlere teslim oldu. Bahçe içerisinde yer alan ve mevsimlik işçilerin barınma alanı ile depo olarak kullandığı konteynerlerde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
Alevler Geceyi Aydınlattı
Kısa sürede büyüyen alevler gökyüzünü aydınlatırken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler, alev alev yanan 3 adet konteynere dört bir koldan müdahale ederek yangının bahçedeki ağaçlara sıçramasını engelledi.
Büyük Çapta Maddi Hasar Meydana Geldi
İtfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla kontrol altına alınan yangın sonrası bölgede uzun süre soğutma çalışması yapıldı. Can kaybı veya yaralanmanın yaşanmadığı olayda; işçi koğuşu ve depo olarak kullanılan 3 konteyner tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.
Büyük çapta maddi hasarın oluştuğu yangının çıkış nedenini belirlemek amacıyla emniyet ve itfaiye birimleri tarafından geniş çaplı inceleme başlatıldı.
Bu haber 15 kez okundu.
