Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzmir’de Trafik Magandasına Rekor Ceza: 180 Bin TL ve 60 Gün Men

İzmir Bornova’da trafikte bir başka sürücüyü taciz edip aracından inerek güvenliği tehlikeye atan M.G.’ye 180 bin TL para cezası verilirken, ehliyetine el konuldu ve aracı trafikten men edildi.

İzmir Bornova'da trafikte bir başka sürücüyü taciz edip aracından inerek

İzmir’in Bornova ilçesinde trafikte başka bir sürücüsüyle tartıştığı sırada aracından inen sürücüye 180 bin lira idari para cezası uygulandı. Sosyal medyada tepki çeken olayın ardından sürücünün ehliyetine el konulurken, aracı da trafikten men edildi.

Olay, 13 Mart tarihinde Bornova ilçesi Fevzipaşa Caddesi’nde meydana geldi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde bir sürücünün trafikte başka bir aracı saldırı amacıyla ısrarla takip ettiği ve daha sonra aracından inerek trafik güvenliğini tehlikeye düşürdüğü görüldü. Görüntülerin yayılması üzerine Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Yapılan incelemeler sonucunda 35 Y 8608 plakalı aracın sürücüsünün M.G. (31) olduğu tespit edildi. Ekipler tarafından yakalanan M.G.’ye Karayolları Trafik Kanunu’nun 46/4 maddesi uyarınca trafikte saldırı amacıyla başka bir aracı ısrarla takip etmek veya bu amaçla araçtan inmek suçundan 180 bin lira idari para cezası kesildi. Şahsın sürücü belgesi 60 gün süreyle geri alınırken, aracı da 60 gün boyunca trafikten men edildi.

Polis merkezine teslim edildi

Trafik cezalarının yanı sıra şahıs hakkında adli süreç de başlatıldı. Sürücü M.G., Türk Ceza Kanunu’nun 223. maddesi kapsamında adli işlem yapılmak üzere polis merkezine teslim edildi.

Bu haber 61 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve üç milletvekiline ait yasama
Sıradaki Haber Özgür Özel Dahil 4 Vekilin Dokunulmazlık Dosyası TBMM’de