Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MENTEŞE DEVLET HASTANESİ AİLESİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Menteşe Devlet Hastanesi’nde düzenlenen 2. Geleneksel İftar Programı’nda sağlık çalışanları aynı sofrada buluştu. Programda birlik ve beraberlik vurgusu yapılırken, 14 Mart Tıp Bayramı da eş zamanlı olarak kutlandı.

Menteşe Devlet Hastanesi’nde düzenlenen 2. Geleneksel İftar Programı’nda sağlık çalışanları

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşma ruhunu yaşatmak amacıyla Menteşe Devlet Hastanesi personeli iftar programında bir araya geldi. Bu yıl ikincisi düzenlenen geleneksel iftar buluşmasında hastane çalışanları aynı sofrayı paylaşarak Ramazan ayının manevi atmosferini birlikte yaşadı.

Düzenlenen programda kurum içi dayanışma ve birlik duygusunun güçlenmesine vurgu yapılırken, sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarına da dikkat çekildi.

Programda konuşan Başhekim Op. Dr. Şadi Ballı, Ramazan ayının manevi iklimini mesai arkadaşlarıyla paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ballı konuşmasında, “Ramazan’ın bereketini ve manevi iklimini mesai arkadaşlarımızla aynı sofrada paylaşmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Tüm çalışanlarımızla bir araya gelmek kurumumuzdaki dayanışma ve birlik ruhunu daha da güçlendiriyor. Bu anlamlı buluşma ekip olmanın değerini bir kez daha hissetmemize vesile oldu. Rabbim hep birlikte bayrama da kavuşmayı nasip etsin” dedi.

İftar programında ayrıca 14 Mart Tıp Bayramı da eş zamanlı olarak kutlandı. Ballı, sağlık hizmetlerinin fedakârca yürütülmesinde emeği bulunan tüm hekimlerin ve sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı tebrik ederek teşekkür etti.

Bu haber 23 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Seyfettin Baydar, bazı mahallelerde
Sıradaki Haber Açık Sulama Tarihe Karışıyor: Muğla’da Modern Sistem Hamlesi