Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muğla’da minik öğrenciler güllaç yapmayı öğrendi

Muğla’da Feriha Osman Günsan Anaokulu öğrencileri, “Minik Ellerden Güllaç” etkinliğiyle mutfağa girerek Ramazan ayının geleneksel lezzetini kendi elleriyle hazırlamanın mutluluğunu yaşadı.

Muğla’da Feriha Osman Günsan Anaokulu öğrencileri, "Minik Ellerden Güllaç" etkinliğiyle

Muğla’da Feriha Osman Günsan Anaokulu öğrencileri Ramazan ayının lezzeti güllacı kendi elleriyle hazırlayarak geleneksel değerleri yaşayarak öğrendi.

Muğla’da Ramazan ayının manevi iklimi ve kültürel mirası okullarda düzenlenen etkinliklerle devam ediyor. Bu kapsamda Feriha Osman Günsan Anaokulu öğrencileri, “Minik Ellerden Güllaç” etkinliğiyle mutfağa girerek hem eğlendi hem de geleneksel bir lezzeti hazırlamanın heyecanını yaşadı.

Minik öğrenciler, öğretmenlerinin rehberliğinde sütün şekerle buluşmasından güllaç yapraklarının ıslatılmasına kadar her aşamada aktif rol aldı. “Minicik eller ve sevgi dolu yürekler” sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklar üretmenin ve mutfak kültürümüzün bir parçası olmanın mutluluğunu paylaştı.

Bu haber 20 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Prof. Dr. Turhan Togan koordinesinde bir araya gelen Tıp Fakültesi
Sıradaki Haber MEAH’ta el ve ağız hijyeni farkındalık etkinliği