Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye Personelinin Sevgililer Günü Sürprizi: “Seni Seviyorum” Telefonları Gülümsetti

Kırıkkale Belediyesi’nde Sevgililer Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte, belediye çalışanlarının eşlerine telefonda “Seni seviyorum” demesi Türk usulü romantizmin en komik ve samimi örneklerini ortaya koydu.

Kırıkkale Belediyesi’nde Sevgililer Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte, belediye çalışanlarının eşlerine

Kırıkkale’de Sevgililer Günü dolayısıyla belediye personelinin eşlerini arayıp “Seni seviyorum” demesi, gülümseten diyaloglara sahne oldu. Beklenmedik sözler karşısında bazı eşlerin “Başına taş mı düştü?”, “İBAN at” ve “Bir şey yaptın galiba” şeklindeki esprili tepkileri dikkat çekti.

Kırıkkale Belediyesi’nde Sevgililer Günü dolayısıyla yüzleri gülümseten bir sürpriz hazırlandı. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün organizasyonunda, belediyenin farklı birimlerinde çalışan personel, eşlerini telefonla arayarak “Seni seviyorum” dedi. Beklenmedik anda gelen bu romantik sözler ise telefondaki eşleri hem şaşırttı hem de güldürdü. Kimi “Başına taş mı düştü?” diye sorarken, kimi “Köyden kötü haber mi var?” diyerek endişelendi. Bazıları ise “İBAN at”, “Ne oldu hayırdır?”, “Bir şey yaptın galiba” ve “Bu işin içinde başka bir şey var” gibi esprili cevaplar verdi. Ortaya çıkan renkli diyaloglar hem çalışanlar hem de izleyenler için unutulmaz anlara sahne oldu.

Bu haber 170 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Afyonkarahisar girişinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada ele
Sıradaki Haber Bagajdan Timsah Derisi Çıktı!