Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muğla’da asayiş toplantısı yapıldı

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık başkanlığında düzenlenen Asayiş ve Koordinasyon Toplantısı’nda, il genelinde suçla mücadele, trafik güvenliği ve kamu düzenine ilişkin yürütülen çalışmalar kapsamlı şekilde ele alındı.

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık başkanlığında düzenlenen Asayiş ve Koordinasyon

Ege ve Akdeniz’in buluşma noktasında, tarih ve doğanın iç içe geçtiği Muğla’da; halkın huzur ve güvenliğini daim kılmak adına yürütülen çalışmalar, en üst düzeyde değerlendirilmeye devam ediyor.

Muğla genelinde asayişin sağlanması, suçla mücadele ve kamu düzeninin korunması amacıyla düzenlenen Asayiş ve Koordinasyon Toplantısı, Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, şehrin güvenli bir yaşam alanı olma kimliğinin sürdürülmesi için atılacak yeni adımlar planlandı.

Vali Akbıyık, toplantıda yaptığı konuşmada Muğla’nın hem yerel halk hem de milyonlarca turist için bir cazibe merkezi olduğuna dikkat çekerek şunları kaydetti “Tarihin, doğanın ve huzurun merkezi Muğla’mızda; vatandaşlarımızın güvenli ve huzurlu bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri en temel önceliğimizdir. Koordinasyon içerisinde yürüttüğümüz çalışmalarla, suç ve suçluya geçit vermeden şehrimizin huzur iklimini korumaya kararlıyız”

İlgili birim amirlerinin katılımıyla gerçekleştirilen koordinasyon toplantısında; İl genelindeki asayiş olaylarının analizleri, Trafik güvenliği ve denetimlerin artırılması, Uyuşturucuyla mücadelede yürütülen operasyonel faaliyetler, Toplum destekli polislik ve jandarma faaliyetleri gibi kritik başlıklar detaylıca ele alındı.

Toplantı, kurumlar arası eşgüdümün artırılması ve vatandaşların can ve mal güvenliğine yönelik denetimlerin kararlılıkla sürdürülmesi talimatıyla sona erdi.

Bu haber 28 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve paydaşları, İstanbul’da düzenlenen EMITT 2026 Turizm
Sıradaki Haber Muğla EMITT 2026’da ilçeleriyle güçlü birlik mesajı verdi