Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Akbıyık: “Öğrenci Yurdu Önümüzdeki Yıla Hazır Olacak”

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Bodrum Ortakent Mahallesi’nde yapımı devam eden 400 öğrenci kapasiteli yurt inşaatında incelemelerde bulunarak, projenin önümüzdeki eğitim-öğretim yılına yetiştirileceğini açıkladı.

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Bodrum Ortakent Mahallesi’nde yapımı devam

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık; Bodrum Kaymakamı Ali Sırmalı, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Darendeli ve Gençlik ve Spor Bodrum İlçe Müdürü Oktay Dumruk ile birlikte Bodrum Ortakent Mahallesi’nde yapımı süren öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi yerleşkesine yakın bir konumda bulunan ve 400 öğrenci kapasiteli olarak inşa edilen yurdun son durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Akbıyık, çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda hızla sürdüğünü belirtti.

İncelemeler sırasında açıklamalarda bulunan Vali Dr. İdris Akbıyık, öğrenci yurdunun önümüzdeki eğitim-öğretim yılına yetiştirileceğini müjdeleyerek, projenin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Bu haber 30 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve paydaşları, İstanbul’da düzenlenen EMITT 2026 Turizm
Sıradaki Haber Muğla EMITT 2026’da ilçeleriyle güçlü birlik mesajı verdi