Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Demir Yumruk” Şükrü Altay, Vali Akbıyık’ı unvan maçına davet etti!

Hafif ağır sıklette Dünya Boks Birliğinin (GBU) Almanya, Avrupa ve dünya şampiyonluğu kemerlerini kazanan “Demir Yumruk” lakaplı Türk sporcu Şükrü Altay, Muğla Valisi İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret etti.

Hafif ağır sıklette Dünya Boks Birliğinin (GBU) Almanya, Avrupa ve

Almanya’nın Kempten kentinde uzun yıllar yaşayan, bir süre önce eşi ve 3 çocuğuyla Muğla’nın Fethiye ilçesine yerleşen Altay, Vali Akbıyık’ı 17 Aralık’ta Fethiye’de Türkiye şampiyonluğu altın kemer ve WBC Orta Doğu ünvanı için ringe çıkacağı müsabakaya davet etti.

Profesyonel kariyerinde çıktığı 21 maçtan 17’sini nakavtla alan 40 yaşındaki Altay, çalışmalarını sürdürdüğü ilçede düzenlenecek organizasyona, Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında isim yapmış 5 boksörün de katılacağını belirterek, tüm vatandaşları geceye davet etti.

BAŞARILAR DİLEDİ

Vali Akbıyık da 17 Ocak 2026 Cumartesi günü TRT Spor yıldız kanalından canlı yayınlanacak olan ve Seydikemer Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek WBC Türkiye, WBC Turan ve WBC Ortadoğu Greyta kemerlerinin sahiplerini bulacağı turnuva hakkında Altay’dan bilgi aldı.

Akbıyık Muğla ve Türkiye’yi temsil edecek sporculara başarılar diledi.
Ziyarette Altay’a, iş insanları İsmail Tekin ile Hakan Tandoğan da eşlik etti.

Bu haber 63 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde 6 bin 130 personeli kapsayan toplu iş
Sıradaki Haber Muğla Büyükşehir’de Toplu İş Sözleşmesi Görüşmeleri Tamamlandı