Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Menteşe’de eğitim masaya yatırıldı

Menteşe İlçe Millî Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Mehmet Keleş, kurum personeliyle yaptığı ilk toplantıda eğitim kalitesini artırmak için ortak akıl ve güçlü iletişim prensibiyle çalışacaklarını vurguladı.

Menteşe İlçe Millî Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Mehmet Keleş,

Menteşe İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan Mehmet Keleş, kurum personeliyle düzenlenen tanışma toplantısında bir araya gelerek yeni döneme dair vizyonunu paylaştı.

Menteşe İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen buluşmada, kurumun mevcut çalışmaları ve gelecekte hayata geçirilmesi planlanan projeler masaya yatırıldı. Sıcak ve samimi bir atmosferde geçen toplantıda, personelle tek tek tanışan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Keleş, yeni dönemde çalışma prensiplerinin temelini “ortak akıl” ve “güçlü iletişim” üzerine kuracaklarını belirtti.

Menteşe’nin eğitim çıtasını daha yukarıya taşımayı hedeflediklerini belirten Keleş, “Menteşe’de eğitimin niteliğini daha ileriye taşımak amacıyla tüm personelimizle tam bir uyum içerisinde çalışacağız. İş birliği ve ortak akıl temelinde, ilçemizdeki her bir öğrencimize dokunacak projeleri birlikte hayata geçireceğiz” dedi.

Bu haber 33 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fethiye'de bayram trafiği jandarma ile tatlandı: Ölüdeniz Ovacık uygulama noktasında
Sıradaki Haber Fethiye’de Jandarmadan bayram uygulaması