Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

30 Aralık Salı Muğla’da Hava Durumu

30 Aralık Salı günü Muğla genelinde şiddetli sağanak yağış ve fırtına etkili olurken, yüksek kesimlerde kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle vatandaşların sel, su baskını ve ulaşımda aksamalara karşı tedbirli olması gerekiyor.

30 Aralık Salı günü Muğla genelinde şiddetli sağanak yağış ve

30 Aralık 2025 Salı günü Muğla genelinde kış şartları etkisini iyice artırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Muğla ve ilçeleri için özellikle akşam saatlerinden itibaren geçerli olmak üzere “sarı kodlu” kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Kıyı İlçelerde Şiddetli Yağış, Yükseklerde Kar

Muğla merkezde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olurken, akşam saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Özellikle kıyı şeridinde yer alan Bodrum, Marmaris ve Datça ilçelerinde yağışların yer yer şiddetini artıracağı, sel ve su baskınlarına karşı vatandaşların tedbirli olması gerektiği açıklandı.

İç kesimlerde ve yüksek rakımlı bölgelerde ise sıcaklıkların düşmesiyle birlikte yağışın karla karışık yağmur ve kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor.

İlçe İlçe Hava Tahminleri

İlçe Beklenen Hava Durumu En Yüksek Sıcaklık En Düşük Sıcaklık
Muğla Merkez Çok bulutlu, akşam sağanak yağışlı 10°C -2°C
Bodrum Kuvvetli gök gürültülü sağanak 14°C 8°C
Marmaris Kuvvetli sağanak yağışlı 12°C 5°C
Fethiye Parçalı bulutlu, akşam yağmurlu 15°C 7°C
Datça Gök gürültülü sağanak yağışlı 13°C 9°C
Kavaklıdere Karla karışık yağmurlu ve kar 6°C -3°C

Bu haber 129 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa'da görevli genç doktor Zeynep Sude Taş, İstanbul'daki evinde
Sıradaki Haber Evinde ölü bulunan Datçalı doktor toprağa verildi