Ziyaret ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Davut Cumhur Akmeşe, açıklamasında şu ifadeler yer verdi: “ Kongrelerimizi başarıyla tamamlamamızın ardından, ilçe başkanlarımızla birlikte önce Grup Toplantımıza katıldık, ardından milletvekilimiz Prof. Dr. Metin Ergun ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu’nu ziyaret ettik. Bu kıymetli buluşmada kongre sürecine ilişkin değerlendirmelerimizi paylaşma, önümüzdeki döneme dair çalışma hedeflerimizi aktarma ve teşkilatlarımızdan gelen geri bildirimleri kendilerine sunma fırsatı bulduk.
Sayın Genel Başkanımızın bizlerle paylaştığı görüş ve öneriler, yeni dönemde izleyeceğimiz yol haritası açısından önemli bir motivasyon kaynağı olmuştur. Partimizin birlik, kararlılık ve güçlü teşkilat yapısıyla yoluna devam etmesi adına son derece verimli bir görüşme gerçekleştirdik.
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere miras bıraktığı demokrasi, millet iradesi ve çağdaşlaşma ülküsünü rehber edinerek; Cumhuriyet değerlerini yaşatma ve yüceltme sorumluluğumuzu her koşulda kararlılıkla sürdüreceğimizi bir kez daha ifade ettik. Bu anlayışla, teşkilat çalışmalarımızı ve sahadaki tüm faaliyetlerimizi Cumhuriyetimizin kazanımlarını güçlendirme bilinciyle yürütmeye devam edeceğiz.
Bu süreçte özveriyle emek veren tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyor; Meclis’te bizleri samimiyetle kabul eden Sayın Genel Başkanımıza şükranlarımızı sunuyorum. Kongrelerimizin ortaya koyduğu birlik ve dayanışma ruhunu önümüzdeki dönemde sahadaki çalışmalarımıza daha güçlü şekilde yansıtacak; milletimiz için üretmeye, Cumhuriyetimizin ışığında ve Atatürk’ün gösterdiği istikamette kararlılıkla ilerlemeyi sürdüreceğiz.”
Bu haber 55 kez okundu.

