CHP Muğla İl Başkanlığı ve yönetimi mazbatasını aldı, ancak gençlik kolları başkanı Nazım Şardoğan’ın tüzüğe aykırı olarak görevine devam etmesi dikkat çekti.
CHP Muğla İl Başkanlığı ve yönetimi, bugün düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Törene il yönetimi ve partililerin yanı sıra CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Nazım Şardoğan da katıldı.
Ancak; CHP’nin 06.09. 2024 tarihli 20. Olağanüstü Kurultay’da,’“KONGRELERDE ADAYLIK MADDE-41’de; “ Büyükşehir sınırları içinde kalan nüfusu 20.000’den fazla olan yerlerde partili belediyeler, bunların bağlı kuruluşları ve iştiraklerinde çalışanlar kongrelerde aday olamazlar ve ilçe kongre delegesi olarak seçilemezler, il/ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyesi olamazlar.” maddesi yer alıyor.
MİLAS BELEDİYESİ’NDE İŞE BAŞLADI
CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Nazım Şardoğan, geçtiğimiz Ağustos ayında Milas Belediyesi iştiraklerinin bir birinde çalışmaya başladı. CHP Tüzüğü gereği Nazım Şardoğan, İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden ayrılması gerekiyor. Tüzük emrine rağmen Şardoğan, hem Gençlik Kolları İl Başkanlığını yürütüyor hem de Milas Belediyesi iştirakindeki işine devam ediyor.
Bu haber 331 kez okundu.
