Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muğla’da Mini Yaz: Önümüzdeki Günlerde Sıcaklıklar Artıyor

AccuWeather verilerine göre Muğla genelinde havayeniden ısınarak sıcaklıkların 30 derecenin üzerine çıkmasıyla bölge sakinlerine ve tatilcilere “mini bir yaz” dönemi yaşatacak.

AccuWeather verilerine göre Muğla genelinde havayeniden ısınarak sıcaklıkların 30 derecenin

Türkiye’nin en uzun sahil şeridine sahip cennet köşesi Muğla, sonbaharın serin yüzünü göstermesinin ardından yeniden ısınıyor. AccuWeather verilerine göre, bölgede sıcaklıklar önemli ölçüde artış göstererek adeta “mini bir yaz” dönemi yaşanacağına işaret ediyor.

Termometreler Yeniden 30 Dereceyi Görecek

Önümüzdeki birkaç gün içinde beklenen bu ısı artışıyla birlikte, Muğla merkez ve kıyı ilçelerinde termometrelerin tekrar 30 derecenin üzerine çıkması bekleniyor. Gündüz sıcaklıkları yükselirken, geceleri de hissedilen serinlik azalacak. Bu durum, tatilciler ve bölge sakinleri için plaj sezonunun uzaması anlamına geliyor.

Hava durumundaki bu ani değişim, özellikle deniz suyu sıcaklıklarının henüz düşmediği bu dönemde, vatandaşlara yazdan kalma keyifli günler sunacak.

Bu haber 1.123 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa'da görevli genç doktor Zeynep Sude Taş, İstanbul'daki evinde
Sıradaki Haber Evinde ölü bulunan Datçalı doktor toprağa verildi