Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam
Reklam

Muğla’da Karadeniz hamsisi kilosu 250 TL’den satışta

Muğla’da balık sezonu açıldı ve Karadeniz hamsisi tezgahlarda yerini aldı. İlk hamsilerin kilo fiyatı 250 TL olarak belirlendi. İşletme sahibi Niyazi Çınar, fiyatların düşeceğini öngörüyor. Balıkçılar avlanma arttıkça fiyatların düşeceğini ifade ediyor.

Muğla'da balık sezonu açıldı ve Karadeniz hamsisi tezgahlarda yerini aldı.

Muğla’da balık sezonunun açılmasıyla birlikte Karadeniz hamsisi tezgahlarda yer aldı. Sezonun ilk hamsileri, Muğla’daki balıkçı tezgahlarında kilosu 250 TL’den alıcı buluyor.

Vatandaşların en çok tükettiği balık türleri arasında yer alan Karadeniz hamsisi, yeni sezonun başlamasıyla birlikte Muğlalı balıkseverlerle buluştu. Tezgahlara gelen hamsinin yüksek fiyatla satışa sunulmasına rağmen ilgi görüldüğü gözlendi.

İşletme sahibi Niyazi Çınar, sezonun ilk hamsilerinin fiyatlarının yüksek çıkmasının normal olduğunu belirterek, “Karadeniz hamsisi şu anda Muğla pazarlarında sezon ilk ürünleri olarak geldi. Şu anda kilo fiyatı 250 TL ama normal olarak kilo fiyatları yavaş yavaş düşmeye başlıyor. Şu anda bu şekilde” dedi.

Balıkçılar, avlanma miktarının artmasıyla birlikte fiyatların önümüzdeki günlerde düşeceğini ifade etti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menteşe Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı
Sıradaki Haber Menteşe’de 19 Mayıs Mary Jane Konseriyle Kutlanacak