Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam
Reklam

Motosikletli 112 Acil Ekipleri artıyor

Muğla İl Sağlık Müdürlüğü, acil sağlık hizmetlerine hız kazandırmak amacıyla 1 Ağustos 2025 itibarıyla Bodrum ve Marmaris’e iki yeni Motosikletli 112 Acil Sağlık Ekibi ekledi.

Muğla İl Sağlık Müdürlüğü, acil sağlık hizmetlerine hız kazandırmak amacıyla

Muğla İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Motosikletli 112 Acil Sağlık Ekiplerine iki yeni ekip daha eklendi.

Daha önce Fethiye’de hizmet veren motosikletli ekiplerin ardından, 01 Ağustos 2025 tarihi itibarıyla Bodrum ve Marmaris’te de görevlerine başlayan ekipler, özellikle ambulansların ulaşmakta güçlük çektiği dar sokaklar, yoğun yaya trafiği olan bölgeler ve trafiğin sıkışık olduğu alanlarda acil sağlık hizmetlerine hız kazandırıyor.

Yeni görevlendirilen motosikletli 112 ekipleri, olay yerine daha kısa sürede ulaşarak, Ambulans gelene kadar hayati önem taşıyan ilk müdahaleleri zamanında gerçekleştirmekte ve sağlık hizmetlerinin etkinliğini artırıyor.

Muğla İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada;  acil sağlık hizmetlerinin erişilebilirliğinin artacağı  ve vatandaşların sağlık ihtiyaçlarına en hızlı şekilde cevap vermeye yönelik çalışmaların  kararlılıkla devam edileceği bildirildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fidanlık ve Tohum İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Fidan, Tohum
Sıradaki Haber Fidanlık ve Tohum Üretimi Eğitim Semineri Fethiye’de Gerçekleştirildi