Kısa süre önce Muğla Turgutreis Anadolu Lisesine Müdür olarak atanan Eşref Yalı’yı ilk ziyaret Muğla Turgutreis Lisesi Mezunları Derneği yönetiminden oldu.
MTRL Mezunları Derneği Başkanı Çiğdem Sandıkcıoğlu Başarır ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Müdür Yalı’ya yeni görevinde başarılar diledi.
Başkan Sandıkcıoğlu Başarır, “ Birçok başarılı iş insanını çıkaran, Muğla’nın en köklü eğitim kurumunda görev yapmak herkese nasip olmaz. Sizin tecrübeniz ve eğitim alanında yapacağınız doğru hamleler, okulumuzun adını daha da yukarıya çıkaracağından eminiz. Biz size üstün başarılar diliyor, her zaman yanınızda olduğumuzu söylemek isteriz” dedi.
Muğla Turgutreis Anadolu Lisesi Müdürü Eşref Yalı ise, “ Sizler, güzel projelerle okulumuzun adını daha çok duyup, okulumuzla gurur duyacaksınız. Hep birlikte bu yıl, eşit ağırlıkta Türkiye 505’incisi olan Ela Türkmen kızımızın başarısını geçecek öğrenciler yetiştirmek için çalışacağız” dedi.
