Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam
Reklam

Ula’da satranç heyecanı

Ula Kaymakamlığı’nın desteklediği Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün Akyaka’da düzenlediği satranç turnuvası, 59 sporcunun katılımıyla gençlerin stratejik düşünme ve rekabet becerilerini geliştirirken, ilçe genelindeki satranç faaliyetlerinin de yoğun ilgi gördüğünü ortaya koydu.

Ula Kaymakamlığı'nın desteklediği Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün Akyaka'da

Ula Kaymakamlığına bağlı Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Satranç Turnuvası, farklı yaş gruplarından 59 sporcunun katılımıyla Akyaka’da gerçekleştirildi. Strateji ve zekâ mücadelesinin ön planda olduğu turnuva, gençlerin sportif rekabet ruhunu ve düşünme becerilerini geliştirmelerine katkı sundu.

Turnuvada genç sporcular, centilmence ve kıyasıya mücadele ederek satranç tahtasında zekâlarını konuşturdu. Turnuva sonunda dereceye giren sporcular ödüllerini alkışlar eşliğinde alırken, katılım sağlayan tüm yarışmacılara teşekkür edildi.

“Ula’da satranç faaliyetleri yüksek katılım ile devam ediyor”

Turnuva Başhakemi Emin Kocakaplan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Ula’da faaliyetlerimiz yüksek katılım ile devam ediyor. Kaymakamımız ve ilçe müdürümüz desteklerini her zaman gösteriyor. 59 sporcunun katıldığı turnuvamız Akyaka’da keyifli bir rekabet ortamında tamamlandı. Tüm sporcularımıza ve velilerimize teşekkür ederiz.” Satranç turnuvası, gençlerin analitik düşünme becerilerini geliştirmesi, zaman yönetimini öğrenmesi ve sabır gibi önemli kavramları benimsemesi açısından büyük önem taşıdı. Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü yetkilileri, satranç sevgisinin yaygınlaştırılması adına benzer organizasyonların artarak devam edeceğini belirtti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor
Sıradaki Haber Bodrum’da 19 Mayıs kutlaması