Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kule Reklam - Çiftlik
Kule Reklam - Çiftlik

1 saatte 100 kanat yiyip üstüne 15 bin lira kazandı

Denizli’de bir işletmenin düzenlediği yemek yarışmasında, 1 saate 100 adet kanat tüketerek rekor kıran katılımcı, 15 bin liralık ödülün sahibi oldu.

Denizli’de bir işletmenin düzenlediği yemek yarışmasında, 1 saate 100 adet

Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı İncilipınar Mahallesi’nde faaliyet gösteren Kanatçı Mahmut adlı işletmenin düzenlediği “1 Saatte En Çok Kanat Yeme” yarışması, yeni bir rekora sahne oldu. Yarışmaya Denizli’den katılan Hüseyin Tırçiçek, 1 saatte 100 adet kanadı tüketerek rekor kırdı ve 15 bin liralık para ödülünün sahibi oldu.

Rekortmen yarışmacıyı tebrik eden işletme sahibi Mahmut Çetin, “Hüseyin Bey bir saatte ilk rekorun sahibi oldu. Cesaretine güvenenleri yarışmamıza bekliyoruz. Yarışmayla ilgili olarak sayfamızdan duyurular yapmaya devam ediyoruz. Yarışmaya katılmadan önce rezervasyon yaptırmayı unutmayın” dedi.

Bu haber 145 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Aydın’da jandarma ekiplerince düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, DEAŞ terör örgütü
Sıradaki Haber Aydın’da DEAŞ operasyonu: 6 gözaltı