Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam
Reklam

KAÇAK KAZIYA SUÇÜSTÜ: 5 KİŞİ TUTUKLANDI

Muğla’nın Marmaris ilçesinde gece yarısı düzenlenen operasyonda kaçak kazı yapan 6 kişi suçüstü yakalandı. Kazı alanında patlayıcı madde kalıntıları ve dedektör dahil çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde gece yarısı düzenlenen operasyonda kaçak kazı yapan

Muğla’nın Marmaris ilçesi Selimiye Mahallesi Kızılköy Sokak mevkiinde kaçak kazı yaptığı tespit edilen E.G., S.Ş., Y.Y., A.Ö., E.Ç. ve M.D. isimli şahıslar, saat 01.00 sıralarında İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla suçüstü yakalandı.

Olay yerinde yapılan aramalarda; 5 adet el yapımı patlayıcı kartuş, 1 adet 3D ultrason dedektör, 1 adet jeneratör, 2 adet hilti ve uç takımı ile kazıda kullanılan muhtelif aletler ve patlayıcı madde kalıntıları ele geçirildi.

Gözaltına alınan 6 şüpheliden 5’i çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 1 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menteşe Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı
Sıradaki Haber Menteşe’de 19 Mayıs Mary Jane Konseriyle Kutlanacak