Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam
Reklam

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve DİSK Arasında Zam Protokolü İmzalandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve DİSK Genel-İş Sendikası ile yapılan toplu iş sözleşmesi kapsamında personele ortalama %41,50 oranında zam protokolü bugün imzalandı. Bu sözleşme ile beraber en düşük işçi maaşı 43 bin 559 TL oldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve DİSK Genel-İş Sendikası ile yapılan toplu

Protokole, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve DİSK Genel-İş Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan imza attı. Yeni sözleşmeyle birlikte belediye çalışanlarının maaşlarına ortalama %41,50 zam yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras,
“İşçilerimizin haklarını her zaman savunacağız. Kaynaklarımızı en iyi şekilde kullanarak, çalışanlarımızın haklarını korumak için çaba gösterdik. Halkımızın yaşam kalitesini de düşürmeyeceğiz. Sosyal desteklerimizi de aksatmayacağız. Seçimden önce verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. Bu bir dayanışma kültürüdür. Sözleşmemiz hayırlı olsun” dedi.

DİSK Genel İş Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan, “ Muğla’yı temsil eden bir mecliste toplu sözleşme imzalıyoruz. En başta belediye başkanımıza, meclis üyelerimize, genel sekreter ve yardımcılarına, şube temsilcilerimize çok teşekkür ediyorum. Bugün DİSK’in kuruluşunun 58. yılı bugün çok değerli bir buluşma için buradayız. O günden bugüne demokrasi mücadelesini yürütüyoruz. Kutsal bir görev yaptığımızı, görevin aksamaması gerektiğini düşünüyoruz. Mücadelemizi daha büyütme kararındayız. Hayırlı olsun diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menteşe Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı
Sıradaki Haber Menteşe’de 19 Mayıs Mary Jane Konseriyle Kutlanacak