Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muğla’da BİLSEM ön değerlendirme uygulamaları başladı

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı için Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) Ön Değerlendirme Uygulamaları Muğla’da başladı. İl Millî Eğitim Müdürü Sayın Emre Çay, Muğla Bilim ve Sanat Merkezinde devam eden süreci yerinde inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı için Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM)

Yetenekli öğrencilerin tespit edilip yönlendirilmesi açısından büyük önem taşıyan uygulamanın başarılı bir şekilde sürdüğünü ifade eden İl Müdürü Emre Çay, öğrencilerle ve öğretmenlerle bir süre sohbet etti. Çay, uygulamanın yürütülmesinde özveriyle görev yapan öğretmenlere teşekkür ederek onların katkılarının bu süreçteki önemine dikkat çekti.

BİLSEM ön değerlendirme süreci, öğrencilerin akademik ve sanatsal yeteneklerini ortaya çıkararak onları doğru alanlara yönlendirmeyi hedefliyor. Muğla İl Millî Eğitim Müdürlüğü, sürecin hassasiyetle yürütülmesi için gerekli tüm önlemleri alarak, yetenekli öğrencilerin potansiyellerini en iyi şekilde değerlendirebilmesini sağlıyor.

Bu haber 24 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve paydaşları, İstanbul’da düzenlenen EMITT 2026 Turizm
Sıradaki Haber Muğla EMITT 2026’da ilçeleriyle güçlü birlik mesajı verdi