Arama
Üyelik
Üye Girişi
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muğlalı Minik Öğrenciden Uluslararası Matematik Yarışmasında Dünya Birinciliği

Muğlalı öğrenci Deniz Demirtaş, Uluslararası Caribou Matematik Yarışması’nda 9 bin 890 kişi arasından dünya birincisi oldu.

Muğlalı öğrenci Deniz Demirtaş, Uluslararası Caribou Matematik Yarışması’nda 9 bin

Muğla Teknoloji ve Kültür İlkokulu 4/A sınıfı öğrencisi Deniz Demirtaş, online olarak düzenlenen Uluslararası Caribou Matematik Yarışması’nda 9 bin 890 kişi arasından dünya birincisi oldu.

Bu önemli başarının ardından Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tayfun Yılmaz, Deniz Demirtaş’ı makamında ağırlayarak tebrik etti. Yılmaz, Deniz’in gösterdiği başarının tüm Muğla için büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın eğitim alanında çocuklara verdiği desteğe vurgu yapan Yılmaz, “Çocuklarımızın eğitimine verdiğimiz önem ve desteklerimizle her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Dünyanın en büyük süper yatları arasında yer alan ve lüks
Sıradaki Haber 150 milyon dolarlık yüzen saray Bodrum’da