Arama
Üyelik
Üye Girişi
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kurbanlık denetimleri başladı

Kurban Bayramının yaklaşması nedeniyle Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü

Kurban Bayramının yaklaşması nedeniyle Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri tarafından hayvan pazarı giriş, çıkışları ve karayolunda denetimler arttırıldı.

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri, Jandarma ve Polis ekipleri ile hayvan nakli yapan kamyonlarda denetimlerini sürdürüyor. Denetimlerde özellikle nakil, sevk ve hayvanların küpelerine dikkat edilirken, menşei belli olmayan, küpesiz ve sevk evrakları bulanmayan hayvanları taşıyan ve sahipleri hakkında işlem yapılıyor.
16 Haziran’da başlayacak olan Kurban Bayramı nedeniyle karayollarında Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerinin kolluk kuvvetleri ile gerçekleştirdiği denetimlerin önümüzdeki süreçte hayvan pazarlarında da daha sıkı devam edeceği öğrenildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

"Resmi Gazete'de yayımlanan yeni Sağlık Uygulama Tebliği (SUT) kararı ile
Sıradaki Haber SGK geri ödeme kuralları değişti: İşte Resmi Gazete’de yayımlanan yeni Sağlık Uygulama Tebliği