Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Süper Kupa maçı ileri tarihe ertelendi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinden Süper Kupa

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinden Süper Kupa maçının ertelenmesi sonrası ortak açıklama geldi.

Riyad’da TFF ve kulüplerin toplantısı sona erdi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Galatasaray ve Fenerbahçe ortak bir açıklama yaparak, Turkcell Süper Kupa’nın ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da TSİ 20.45’te oynanacak olan Turkcell Süper Kupa Finali’nin iptal edilmesinin ardından TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe ortak bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Cumhuriyetimizin ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun 100. yılını yurt dışında da kutlamak amacıyla Türk futbolunun marka değerine ve kulüplerimize katkı sağlayacak şekilde kulüplerimizle organize ettiğimiz,

29 Aralık 2023 Cuma günü saat 20.45’te oynanması planlanan 2023 Süper Kupa müsabakası organizasyondaki bazı aksaklıklar nedeniyle kulüplerimizle birlikte aldığımız ortak karar neticesinde ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Ev sahibi ülkenin Futbol Federasyonu, ilgili kurum ve kuruluşlarına şu ana kadar Süper Kupa’nın organizasyonu için göstermiş oldukları çaba nedeniyle teşekkür ederiz.”

Bu haber 11 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sağlık Bakanı Memişoğlu duyurdu: 27’si yerli üretim olan 36 ilaç
Sıradaki Haber 36 İlaç daha geri ödeme kapsamına alındı