CHP 26. Dönem Muğla Milletvekili Avukat Akın Üstündağ, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulundu.
CHP Muğla İl Başkanlığı’nda, İl Başkanı Zekican Balcı’ya, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuru belgesini veren akın Üstündağ yaptığı konuşmada şunları söyledi;
“Benim için CHP gibi tarihi anlamlı, etkili ve ğlkeyi kursn bir partide gençlik kollarından itibaren hemen hemen her kademeyi görmüş olan bir arkadaşınız olarak Muğla’yı yönetmeye talip olmak ve bu başvuruyu yapmak benim son derece onur ve gurur vericidir. Demokratik süreçlerden geçirilmesini umduğum adaylaşma sürecinin sonucunda bu görev şahsıma verilirse bütün birikimimi ve yönetme kabiliyetimi ortaya koymak istiyorum.”
Bu haber 42 kez okundu.
