Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çırılçıplak soyunup balkondan atladı!

Bodrum’da, bir kişi önce çırılçıplak soyunarak kaldığı evin balkonuna çıktı

Bodrum’da, bir kişi önce çırılçıplak soyunarak kaldığı evin balkonuna çıktı ve daha sonra aşağı atladı.

Muğla’nın Bodrum ilçesine dün gece yabancı uyruklu C.A. isimli erkek şahıs, kaldığı evin balkonuna çırılçıplak çıkarak, intihar etmek istedi. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerene olay yerine sağlık, emniyet ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Muğla Büyükşehir belediyesi’ne bağlı İtfaiye ekipleri şahsın bulunduğu balkonun altına kurtarma minderi açtı. C.A polisin tüm ikna çalışmalarına rağmen aşağı inmeyi reddetti.

ÖNCE MİNDERE ATLADI SONRA KAÇTI
Çırılçıplak balkon korkuluklarında tutunan C.A., kendini boşluğa bırakarak, mindere düştü.
Düştükten sonra minderden kalkarak kaçmaya başlayan şahıs polis ekipleri ve vatandaşlar tarafından yakalandı. Üzerine kıyafet giydirilen şahıs sağlık kontrolüiçin ilk olarak hastaneye daha sonrada ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Haber :Ferdi Yavuz

Bu haber 18 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2026 Kurban Bayramı 27 Mayıs Çarşamba günü başlarken, Pazartesi ve
Sıradaki Haber 2026 Kurban Bayramı Ne Zaman? 9 Günlük Tatil Müjdesi Gelecek mi? İşte Bayram Takvimi