Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Valilik’ten seçim günü için kimlik kartı açıklaması

28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı İkinci Tur Seçimi öncesinde Muğla Valiliği,

28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı İkinci Tur Seçimi öncesinde Muğla Valiliği, nüfus müdürlükleri ile ilgili bir açıklama yaptı.

Türkiye, 28 Mayıs’ta sandık başına gidecek. Vatandaşlar, cumhurbaşkanlığı ikinci turunda Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu arasında seçim yapacak. Yaklaşan seçim öncesi çalışmalar devam ederken, Muğla Valiliği bir açıklama yaptı.
Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
“28 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi İkinci Tur Oylaması’nda oy kullanacak vatandaşlarımızın T.C. Kimlik Kartı taleplerini karşılamak için il ve ilçe Nüfus Müdürlüklerimiz 27 Mayıs Cumartesi, 28 Mayıs Pazar günü açık bulundurulacaktır. Kamuoyuna duyurulur.”

Haber :Ferdi Yavuz

Bu haber 10 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sağlık Bakanı Memişoğlu duyurdu: 27’si yerli üretim olan 36 ilaç
Sıradaki Haber 36 İlaç daha geri ödeme kapsamına alındı