Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeniden Refah Partisi’nden Yanan Evi Yenileme Sözü

Yeniden Refah Partisi Muğla Milletvekili Adayları, Muğla’nın Milas ilçesinde çıkan

Yeniden Refah Partisi Muğla Milletvekili Adayları, Muğla’nın Milas ilçesinde çıkan yangında iki kişinin öldüğü ve bir kişininde yaralandığı evi yenileme sözü verdi.


Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayları, bir sosyal sorumluluk görevini üstlendi. Yeniden Refah Partisi Muğla Millet Vekili Adayları İsmail Baykal,Kadir Gürsoy, Ersin Topbaş,Nesim Polat ve İl Başkanı Yılmaz Elçin, geçtiğimiz Cumartesi günü Muğla Milas’a bağlı Çomakdağ Kızılağaç Mahallesi’nde bir binada çıkan yangında aynı aileden 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin ağır yaralandığı evi yenileme sözü verdiler.


Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayları Birinci Sıra Muğla Milletvekili Adayı İsmail Baykal konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Malesef acı bir olay ile karşılaştık. Sabah haberini alır almaz acıyı paylaşmaya ve üzerimize düşeni yapıp vatandaşımızın yarasını sarmaya buraya geldik. Geldiğimizde acımız bir kat daha arttı. Rabb’im hayatını kaybeden o iki canımıza rahmet eylesin, yaralı evladımıza da bir an evvel şifa versin. Giden canları geri getiremeyiz lakin kalan vatandaşımızın acısını paylaşıp, ona destek olabiliriz. Müteahhit olan vekil adayımız ve iş insanı olan diğer vekil adayı kardeşlerimiz ile biran evvel buranın yenilenmesi işini üstlendik. Kısa sürede vatandaşımızın en azından acısını az biraz dindirecek o çalışmayı yapacağız” ifadelerine yer verdi.

Daha sonrasında İkiztaş ve Ketendere’de vatandaşlar ile buluşan partililer, “Seçimde vereceğiniz her oy vekalet niteliğindedir.Refah’a vereceğiniz her vekalet değerini ve karşılığını bulacaktır” diye konuştular.
Tarımda ve hayvancılıkta milletin lehine reformlar olacağını Muğla’nın ürünlerinin değer marka farkının artacağını bildiren İsmail Baykal, “Uzun yıllardır Muğla için mücadale ediyoruz, şimdi sizden yetki istiyoruz” dedi.


Öte yandan seçim çalışmalar kapsamında bugün Milas’da bulunacak olan Yeniden Refah Partisi Birinci Sıra Muğla Milletvekili Adayı İsmail Baykal, baba ocağı olan Selimiye’de hemşerileriyle buluşacak.

Haber : Ferdi Yavuz

Bu haber 6 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Marmaris'te sabah saatlerinde takla atan otomobilin sürücüsü B.H.’nin 2.51 promil
Sıradaki Haber Marmaris’te takla atan otomobil sürücüsünün kanında yüksek alkol çıktı