Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muğla’ya ücretsiz doğalgaz faturaları geldi

Doğalgaz abonelerinden 1 ay boyunca ücret alınmamasına ilişkin uygulama 24

Doğalgaz abonelerinden 1 ay boyunca ücret alınmamasına ilişkin uygulama 24 Nisan’dan itibaren devreye girdi. 31 Mayıs’a kadar olan kullanımlarda fatura bedeli ödenmeyecek.

Muğla’da da evlerinde doğalgaz kullanan vatandaşlara gelen faturalarda “Devlet tarafından karşılanmıştır” ibaresi yer aldı.


Karadeniz gazının sisteme aktarılması ile 24 Nisan – 1 Mayıs arasındaki doğal gaz faturalarından bedel talep edilmeyeceği açıklanmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla 1 Mayıs’ta yayımlanan kararname ile dağıtım şirketlerinden doğalgaz temin eden konut, ibadethane ve cemevi abonelerinden 1 ay boyunca ücret alınmayacak.


Muğla’da da Akmercan Doğalgaz tarafından vatandaşlara gönderilen faturalarda, ödenecek bedeli 0 TL olarak yansıtılırken, hemen altında “Bu faturanıza esas tutar, Cumhurbaşkanlığı düzenlemeleri çerçevesinde Devlet tarafından karşılanmıştır. Karadeniz gazımız hayırlı olsun” cümleleri yer alıyor.

Haber :Hakan Canel

Bu haber 10 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Marmaris'te sabah saatlerinde takla atan otomobilin sürücüsü B.H.’nin 2.51 promil
Sıradaki Haber Marmaris’te takla atan otomobil sürücüsünün kanında yüksek alkol çıktı